Amagergryde med oksekød, hvidkål, kartofler og pasta

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 31. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gryderet

1 løg
2 gulerødder
300 g hvidkål
130 g kartofler
2 spsk. olie
1 spsk. karrypulver
300 g hakket oksekød, 3-7 %
4 ½ dl vand
1 bouillon, terning
40 g pasta, tørret
1 spsk. maizena
1 dl vand
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skær hvidkålen i tynde strimler. Skræl kartofler og skær dem i tern.
2
Varm olie op i en gryde. Svits løg, karry og oksekød i et par minutter. Kom vand, bouillonterning, kartofler og gulerødder i. Lad retten simre i 5 minutter.
3
Kom så hvidkål og pasta i. Lad retten simre i cirka 10-12 minutter, til pastaerne er kogt al dente.
4
Rør maizena op i koldt vand og jævn retten. Lad den koge et minut og smag til med salt og peber.
5
Servér retten i en forvarmet skål eller dyb tallerken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Kartoffel; maizena; pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt