Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Den søde juletid er højsæson for and på de danske middagsborde. Du kan nu nyde and på alle tider af året, for det lækre kød vækker glæde, uanset hvornår det bliver sat på menuen. Andebryst er nemt at tilberede på panden, men du kan også nøjes med at brune det og dernæst stege det færdigt i ovnen. Her bliver pandestegt andebryst serveret med en lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler smagt til med balsamicoeddike.
Det skal du bruge
Andebryst
Lun rødkålssalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Daddel, tørret; rødkål; rødløg; æble |
Håndfuld 3: | Andebryst |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; salt og peber; tørret timian |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 33 g | 66 g |
Kulhydrat: | 36 g | 72 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 34 g | 68 g |