
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Et saftigt andebryst kan bringe glæde langt uden for den søde juletid, hvor det ellers er højsæson for and på danske middagsborde. Her er de hvide og brunede kartofler og rødkålen skiftet ud med persillekartofler og en lun rødbedesalat, som klæder det rosastegte andebryst så godt. De timianstegte rødbeder er tilsat feta, rødløg, spinat og pinjekerner samt et par dryp balsamicoeddike til at give modspil til rødbedernes sødme.
Det skal du bruge
Rødbedesalat
Andebryst
Kartofler
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødbede, rå; rødløg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Andebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie; pinjekerne; smør |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; persille; salt og peber; tørret timian |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 1270 |
Fedt: | 36 g | 72 g |
Kulhydrat: | 46 g | 92 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 29 g | 58 g |