Asiatisk nudelsalat med kylling, kål og gulerod

Der er fuld smæk på smagen i denne her asiatiske nudelsalat med kylling, kål og gulerod takket være den asiatiske dressing. Den består af chili og hvidløg, som stødes eller hakkes sammen til en grov masse, inden der tilsættes både citronsaft, fiskesauce og sukker. Den asiatiske kålsalat kan nemt justeres efter smag og behag. Udelad eksempelvis nudler og skru op for grønt, eller prøv at erstatte kylling med edamamebønner for en grøn udgave af retten.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Nudelsalat

80 g risnudler, tørrede
2 kyllingebryst
1 spsk. olie
1 rødløg
¼ savoykål
¼ spidskål
1 håndfuld koriander
2 gulerødder
1 håndfuld blandet salat

Dressing

1 fed hvidløg
1 spsk. chilipeber
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. citronsaft
2 spsk. sukker
2 spsk. vand
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risnudler efter anvisning på pakken.
2
Del kylling på langs, så du får 2 flade stykker kylling per kyllingebryst. Steg kyllingestykkerne i olie på en pande, til de er gennemstegte, og skær i mundrette stykker.
3
Pil, halvér og snit rødløg fint. Snit savoykål og spidskål, og hak koriander. Skræl gulerod, og skær i julienne (tynde stave). Anret det hele i en dyb tallerken sammen med salat, kylling og nudler.
4
Pil hvidløg, og hak chilipeber groft - kassér eventuelt kerner. Stød til en grov masse i en morter, eller hak dem. Tilsæt fiskesauce, citronsaft, sukker og vand, og rør, til sukkeret er opløst.
5
Servér salaten med dressingen ved siden af.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; gulerod; rødløg; savoykål; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Risnudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chilipeber; citronsaft; fiskesauce; hvidløg; koriander; sukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt