Aspargestærte med tomat og forårsløg lavet på tortillabund

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 27. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tærte

1 fuldkornstortillawrap
8 asparges, grønne
100 g cherrytomater
4 forårsløg
40 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
2 æg
salt og peber
1 tsk. estragon

Andet

50 g spidskål
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Læg tortillawrappen i et ovnfast fad.
3
Knæk den træede ende af asparges. Skær tomater i kvarte, og forårsløg i skiver.
4
Læg asparges, tomater og forårsløg i tortillaen.
5
Riv osten. Pisk æg sammen med salt, peber, estragon og ost, og fordel massen henover grøntsagerne.
6
Bag tærten cirka 20 minutter.
7
Servér sammen med fintsnittet spidskål til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; forårsløg; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Estragon; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt