
Baconsvøbt oksemørbrad med citronkartofler og tomatsalat
Med denne indbydende opskrift bliver det ekstra nemt at spise lækkert og leve sundt. Glæd dig til at smage på saftig oksemørbrad svøbt i bacon, serveret med cremede citronkartofler og frisk tomatsalat – en elegant og velsmagende ret, som du kan nyde de aftener, hvor du og dine kære har brug for et drys velsmagende forkælelse på tallerkenerne. Velbekomme!
Det skal du bruge
Citronkartofler
Baconsvøbt oksemørbrad
Tomatsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; radise |
Håndfuld 3: | Bacon; oksemørbrad |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; honning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 37 g | 74 g |
Kulhydrat: | 30 g | 60 g |
Kostfibre: | 3 g | 6 g |
Protein: | 36 g | 72 g |