Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Kombinationen af laks og asiatisk marinade er intet mindre end forrygende. Den asiatiske marinade til laks består her af sojasauce, frisk ingefær og honning samt sriracha chilisauce, der giver et lille spicy kick, når du spiser den. I denne opskrift får den bagte laks selskab af en portion stegte ris med hvidløg, forårsløg, gulerod og ærter. Du kan dog fint bruge de grøntsager, du nu engang har liggende i grøntsagsskuffen.
Laks
Stegte ris
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; grønne ærter, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie; sesamfrø |
Smagsgivere: | Frisk ingefær; honning; hvidløg; peber, sort; sojasauce; sriracha chili sauce; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |