START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Bagt peberfrugt med tzatziki

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt peberfrugt

1 peberfrugt
2 æg
50 g revet ost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Tzatziki

150 g agurk
2 fed hvidløg
60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
salt og peber

Tilbehør

1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade.
2
Halvér peberfrugt, fjern kerner og kernehuset og læg de halve peberfrugter på bagepladen. Bag peberfrugterne i 15 minutter i ovnen.
3
Knæk et æg i hver halvdel, drys revet ost på og krydr med salt og peber.
4
Kom peberfrugten tilbage i oven og bag videre, til ægget har sat sig, og osten er smeltet og har taget farve.
5
Riv agurk og vrid saften fra med hænderne eller tryk det ned i en si.
6
Pres hvidløg i en skål. Rør så agurk sammen med hvidløg, fraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber.
7
Del rugbrød i to halve.
8
Servér de bagte peberfrugter med rugbrød og tzatziki til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; peberfrugt
Håndfuld 3:Revet ost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt