Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Smukt ser det ud, når denne farverige og indbydende ret kommer på bordet. Du får masser af lækre grøntsager, der er tilberedt i ovnen sammen med halloumi. Nyd de bagte herligheder med en cremet persilledip. Retten er i øvrigt vegetarisk. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’. God fornøjelse med de bagte grøntsager og velbekomme!
Bagte grøntsager
Persilledip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå; cherrytomat; peberfrugt, gul; rødløg; spidskål; squash, rå |
Håndfuld 3: | Skyr naturel |
Fedt: | Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Chilipulver; flydende honning; persille; salt; salt og peber; tørret basilikum |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |