Benløse fugle med kartofler og grønt
Benløse fugle er en fantastisk velsmagende simreret fra det danske traditionskøkken. Retten er typisk lavet på tynde skiver okseinderlår eller -klump, som rulles sammen om et stykke gulerod og et stykke spæk. Det brunes og simrer, til kødet er mørt. Stegeskyen fra gryden danner base for den lækreste sovs. Her er de benløse fugle serveret med kartoffelmos, men du kan også vælge at servere simreretten med kogte kartofler.
Det skal du bruge
Benløse fugle
Kartoffelmos
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; grønne ærter, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Okseinderlår |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Smør; svinespæk |
Smagsgivere: | Laurbærblad; madkulør; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
Frit: | Vand |
Nydelseselementer: | Ribsgelé |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 1290 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 46 g | 92 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 40 g | 80 g |