
Blinis med salat, rødløg og rejer
Blinis er små fine og tynde pandekager, der bliver serveret med forskelligt fyld på toppen som en delikat ret. Blinis bliver ofte brugt som en forret, men du kan også sagtens nyde dem som en let hovedret. Her får du de lækre små pandekager serveret med rejer, salat, rødløg, fraiche, rogn og dild. Festligt og indbydende – uanset om du vælger at servere dem som weekendmad for gæster eller for familien en helt almindelig hverdag, hvor der er plads til lidt luksus.
Blinis
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg; salat |
Håndfuld 3: | Rejer; æg; ørredrogn |
Håndfuld 4: | Fuldkornshvedemel; hvedemel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Dild; salt |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5%; yoghurt naturel |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Bagepulver |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |