Blinis med salat, rødløg og rejer

Blinis er små fine og tynde pandekager, der bliver serveret med forskelligt fyld på toppen som en delikat ret. Blinis bliver ofte brugt som en forret, men du kan også sagtens nyde dem som en let hovedret. Her får du de lækre små pandekager serveret med rejer, salat, rødløg, fraiche, rogn og dild. Festligt og indbydende – uanset om du vælger at servere dem som weekendmad for gæster eller for familien en helt almindelig hverdag, hvor der er plads til lidt luksus.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 31. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Blinis

1 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
½ dl yoghurt naturel
20 g hvedemel
15 g fuldkornshvedemel
½ tsk. bagepulver
salt
15 g smør

Tilbehør

½ håndfuld salat
¼ rødløg
75 g rejer
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
10 g ørredrogn
dild
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland æg, mælk og yoghurt i en skål.
2
Tilsæt mel, bagepulver og salt, og pisk til en ensartet dej.
3
Smelt smør og rør det i dejen. Steg små pandekager (blinis) på en non-stick pande.
4
Hak rødløg fint.
5
Anret blinis med: Salat, rødløg, rejer, fraiche, rogn og dild.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; salat
Håndfuld 3:Rejer; æg; ørredrogn
Håndfuld 4:Fuldkornshvedemel; hvedemel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Dild; salt
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%; yoghurt naturel
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt