
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Hvem elsker ikke boller i karry? Den populære karryret er altid en vinder, når aftensmaden skal på bordet. Vi elsker at give de klassiske retter et twist. Derfor har vi i denne opskrift udskiftet svinekødet med kyllingekød og erstattet de traditionelle ris med broccoli og æble i et fint miks. Det smager perfekt sammen med karry, kokosmælk og kødboller og får dig til at glemme alt om de ris, du plejer at spise til boller i karry. Det er sund mad med mere grønt og mindre stivelse.
Kyllingeboller
Karry-kokossauce
Broccoliris
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; løg |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; hvedemel; æble |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; karrypulver; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Kokosmælk light |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |