
Chiligryde med kylling, majs og sorte bønner
Nyd en mættende gryderet med smæk på både farver og smag. Chiligryden er lavet med plukket kylling, løg, chili, peberfrugt, tomater og sorte bønner, og du kan spise den, som den er, eller nyde den sammen med ris eller brød. Husk at toppe retten med en god klat fraiche inden servering – så får du en fuldendt og afrundet smagsoplevelse med mange nuancer. Velbekomme!
Det skal du bruge
Kylling
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; løg; peberfrugt |
| Håndfuld 3: | Kyllingebryst; sorte bønner, tilberedt |
| Håndfuld 4: | Majs |
| Fedt: | Mørk chokolade, 70 % eller derover; olie |
| Smagsgivere: | Bouillon, terning; chili; salt og peber |
| Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
| Frit: | Vand |
Næringsindhold
| 1 Portion | Total | |
| Kcal: | 585 | 1170 |
| Fedt: | 19 g | 38 g |
| Kulhydrat: | 52 g | 104 g |
| Kostfibre: | 19 g | 38 g |
| Protein: | 45 g | 90 g |
