Citronlaksefad med porrer og kartofler
Får du nok fisk? Ellers vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med denne lækre opskrift på citronlaksefad med porrer og kartofler. Den er let, frisk og nem at tilberede og dufter af sol, bølgeskvulp, sand mellem tæerne og iskold hvidvin på sommerhusets terrasse. Laks smager selvfølgelig godt hele året rundt – så tag sommerstemningen med ind i efteråret og vinteren og nyd også laksefadet i de mørke måneder. Det er måske her, du har allermest brug for laksens D-vitaminer.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre; rødløg |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Parmesan, revet, 31+/18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |