
Citronlaksefad med porrer og kartofler
Får du nok fisk? Ellers vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med denne lækre opskrift på citronlaksefad med porrer og kartofler. Den er let, frisk og nem at tilberede og dufter af sol, bølgeskvulp, sand mellem tæerne og iskold hvidvin på sommerhusets terrasse. Laks smager selvfølgelig godt hele året rundt – så tag sommerstemningen med ind i efteråret og vinteren og nyd også laksefadet i de mørke måneder. Det er måske her, du har allermest brug for laksens D-vitaminer.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre; rødløg |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Parmesan, revet, 31+/18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |
Har du brug for hjælp til at komme godt i gang?
Giv din opstart et ekstra skub. Du får tid sammen med en af vores dygtige medarbejdere, der trygt og roligt vil hjælpe dig til at få den bedste start på dit medlemskab. Vi vil rigtig gerne sørge for, at du er godt rustet til at bruge vores univers, og at du får gavn af alle de muligheder, du har.
Har du spørgsmål om Sense, mad, sundhed og vægttab, kan vi også rådgive dig inden for disse områder. Samtalen foregår online via Teams (du får et direkte link).
499 kr. / 45 min.
Efter bestilling kan du booke tiden direkte med vores konsulenter fra "Mit Sense".
Et medlemskab for livet
En kickstart på dit vægttab - Tab dig med 3-modellen på 50 dage! Læs mere her.
Tilbuddet gælder t.o.m. 30. april 2025 kl. 23:59. og gælder kun ved årlig betaling.