Fish and chips med rodfrugter og persilledressing

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rodfrugtchips

2 gulerødder
1 persillerod
100 g kartofler
1 rødløg
1 tsk. olie
salt og peber

Fisk

160 g torsk
2 spsk. rasp
salt og peber
1 tsk. olie

Dressing

60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
½ dl persille
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær gulerod, persillerod og kartoffel i stave og rødløg i kvarte.
3
Vend gulerod, persillerod, kartoffel og rødløg i olie, krydr med salt og peber, og bag rødderne på bagepapir i cirka 40 minutter. Vend rundt i dem undervejs.
4
Rengør fisken. Bland rasp med salt og peber og vend fisken i blandingen. Steg fisken i olie på begge sider, til den er mør og gylden.
5
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise og finthakket persille, og smag til med salt og peber.
6
Servér torsk med bagte rodfrugter og persilledressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; persillerod; rødløg
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kartoffel; rasp
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt