Fiskepakke med pesto, kartofler, peberfrugt og champignon
At proppe fisk i en pakke og herefter tilberede den i ovnen med bunke ingredienser, som passer til, er en skøn måde at tilberede fisk på. Smag, saft og kraft forbliver inde i pakken, og så kan du nemt justere fiskens ledsagere efter, hvad du har ved hånden. Denne fiskepakke er med kartofler, løg, hvidløg, peberfrugt og champignon stegt med pesto, inden det kommer i fiskepakken sammen med sammenrullede rødspættefileter.
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Rødspættefilet |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |