Fiskepakke med pesto, kartofler, peberfrugt og champignon

At proppe fisk i en pakke og herefter tilberede den i ovnen med bunke ingredienser, som passer til, er en skøn måde at tilberede fisk på. Smag, saft og kraft forbliver inde i pakken, og så kan du nemt justere fiskens ledsagere efter, hvad du har ved hånden. Denne fiskepakke er med kartofler, løg, hvidløg, peberfrugt og champignon stegt med pesto, inden det kommer i fiskepakken sammen med sammenrullede rødspættefileter.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 20. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

130 g kartofler
½ løg
1 fed hvidløg
150 g champignon, rå
½ peberfrugt
1 spsk. olie
2 spsk. oliebaseret pesto
salt og peber
150 g rødspættefilet

Andet

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skræl kartofler, del eventuelt store kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 10-16 minutter, til de er 2 minutter fra at være færdige. Hæld vandet fra, afkøl, til de kan håndteres, og skær dem i skiver.
3
Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både, og hak hvidløg. Skær champignon i skiver, og skær peberfrugt i strimler.
4
Steg champignon i olie på en pande, til de afgiver væde og tager farve. Kom løg, hvidløg og peberfrugt ved, og steg videre, til løgene er klare. Kom kartofler ved, og steg videre i 2 minutter. Vend pesto i, og smag til med salt og peber.
5
Læg et stykke bagepapir i bunden af et ovnfast fad, og fordel kartofler og grøntsager på midten. Krydr rødspættefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem oven på. Saml bagepapiret i toppen, og forsegl eventuelt pakken med kødsnor.
6
Bag fiskepakken i 15 minutter, til fisken lige akkurat er tilberedt.
7
Servér fiskepakken med fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Rødspættefilet
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt