Frikadeller med stegt spidskål og et drys af mandler og parmesan

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frikadeller

½ løg
300 g hakket gris og kalv, 4-7 %
1 æg
2 spsk. rasp
½ tsk. salt
10 g smør

Stegt spidskål

20 g mandler
½ spidskål
10 g smør
salt og peber

Andet

1 avokado
1 citron
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv løg. Rør det hakkede kød sammen med løg, æg, rasp og salt. Form 6 frikadeller, og steg dem i smør.
2
Hak mandler og skær spidskål i kvarte på langs. Steg spidskålen i smør. Lad spidskålen ligge, så den får en stegeflade. Krydr med salt og peber. Kom mandler ved og lad dem få lidt farve.
3
Fjern sten og skal og skær avokado i tynde skiver. Dryp citronsaft over skiverne.
4
Servér frikadeller sammen med spidskål, mandler, avokado og parmesan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål
Håndfuld 3:Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Avokado; mandler; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Citron; salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt