Frittata med broccoli og peberfrugt

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 22. november 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frittata

1 fed hvidløg
2 forårsløg
100 g broccoli, rå
1 peberfrugt, rød
10 g olie
3 æg
2 spsk. mælk, maks. 3,5%
salt
2 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Brug en pande, som kan tåle at komme i ovnen.
3
Skær hvidløg i tern, forårsløg i skiver, broccoli i små buketter og peberfrugt i tern.
4
Svits hvidløg og forårsløg klare i olie. Tilsæt broccoli og peberfrugttern.
5
Pisk æg sammen med mælk, og krydr med lidt salt.
6
Hæld æggemassen over grøntsagerne på panden, og fordel ost på toppen.
7
Lad stå ved middelvarme 4-5 minutter, og sæt derefter panden i ovnen i cirka 10 minutter, til frittataen har sat sig, og osten er smeltet og gylden.
8
Servér frittata med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; forårsløg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; salt
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt