Fyldt kyllingebryst med avokadosalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

FYLDT KYLLING

150 g kyllingebryst
¼ chili
½ fed hvidløg
2 spsk. basilikum
50 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber
5 g smør

AVOKADOSALAT

½ avokado
1 spsk. limesaft
½ tomat
100 g melon, net
50 g hindbær
1 håndfuld grønkål, rå
3 g olivenolie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær en dyb lomme på langs i kyllingebrystet, uden at skære helt igennem.
2
Hak chili, hvidløg og basilikum fint.
3
Brug en gaffel og mos ost sammen med chili, hvidløg, basilikum, salt og peber.
4
Fordél ostefyldet i kyllingebryst, og luk med kødnåle eller madsnor.
5
Brun brystet 1-2 minutter på begge sider i smør.
6
Steg færdigt i 5-6 minutter på begge sider ved middel varme.
7
Skær avokadokødet i tynde skiver. Vend dem i limesaft.
8
Skær tomat og melon i tern, og halvér eventuelt hindbærrene.
9
Hak grønkål fint.
10
Bland avokado, tomater, melon, hindbær og grønkål med olivenolie, salt og peber.
11
Anret kyllingebryst med avokadosalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; melon, net; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Hindbær
Fedt:Avokado; olivenolie; smør
Smagsgivere:Basilikum; chili; hvidløg; limesaft; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt