Fyldt mørbrad med flødestuvet peberfrugt og rødløg bagt på butternut-squash og blomkål
Findes der noget bedre, end når gæstemaden passer sig selv i ovnen? Så har du tid til at sætte håret og pudse bestikket uden stress og jag i køkkenet. Her får du en smuk alt-i-et-fad-ret, der både er en fryd for øjet og ganen og med garanti vil imponere familie og venner. Butternut-squash er et græskar, der byder ind med en sød nøddeagtig smag til mørbraden, der bliver mør og lækker af at blive tilberedt sammen med grøntsager og fløde.
Det skal du bruge
Stuvet peberfrugt og rødløg
Flødeblanding til grøntsager
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; butternut-squash; peberfrugt, rød; rødløg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Fedt: | Fløde, 38 %; pinjekerne; smør |
Smagsgivere: | Herbes de Provence; peber; salt; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 2460 |
Fedt: | 41 g | 164 g |
Kulhydrat: | 29 g | 116 g |
Kostfibre: | 9 g | 36 g |
Protein: | 29 g | 116 g |