
Fyldt ovnbagt kyllingebryst med cremede jordskokker og svampe serveret med salat til
Dette er en weekendret, som du kan gå og sysle med, hvis du skal forkæle dig selv, familien eller dine gæster. Retten er specielt god med jordskokker, der er i sæson fra september til april. Hvis du ikke kan finde de velsmagende små knolde, kan du bruge en blanding af rodfrugter i stedet for.
Det skal du bruge
Fyldt kyllingebryst
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; brune svampe; jordskok; løg |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 600 | 2400 |
Fedt: | 25 g | 100 g |
Kulhydrat: | 47 g | 188 g |
Kostfibre: | 7 g | 28 g |
Protein: | 45 g | 180 g |