Fyldt peberfrugt med bønnefritter og fraiche

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 7. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

250 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 lille løg
1 fed hvidløg
3 spsk. rasp
1 tsk. timian
½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 peberfrugt
60 g ost, 31+/ 18 % eller derover
500 g grønne bønner, dybfrost
10 g olie
4 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Rør kyllingefars, hakket løg, presset hvidløg, raps, timian, salt og peber sammen til en ensartet fars.
3
Del peberfrugten i to halve, fjern stok og kerner. Fyld farsen i de halve peberfrugter. Skær osten i tern, og kom dem på toppen.
4
Bag de fyldte peberfrugter i et ovnfast fad i cirka 30 minutter.
5
Vend bønnerne i olie, og krydr dem med salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med peberfrugterne. De er færdige cirka samtidig.
6
Når bønnerne er brune og sprøde i kanten, og peberfrugterne er gennembagte, er retten færdig. Servér fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner, dybfrost; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; peber; salt; timian
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt