Græsk citronlaks med grillet grønt og fraiche

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler

130 g kartofler
1 tsk. olie
salt og peber

Laks

1 rødløg
1 citron
120 g fersk laks
salt og peber
1 tsk. smør
1 spsk. tørret rosmarin

Asparges og peberfrugt

6 asparges, grønne
1 peberfrugt
1 tsk. olie
salt og peber

Andet

30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Vend kartoflerne i lidt olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i cirka 40 minutter, vend dem rundt undervejs.
3
Skær rødløg og citron i skiver. Læg citronskiver på et stykke staniol. Læg derefter laks ovenpå og krydr med salt og peber. Læg smør, rosmarin og løgringe på laksen, og pak staniolen godt sammen omkring fisken. Når der er 20 minutter tilbage af stegetiden for kartoflerne, så sæt laksen i ovnen. .
4
Pensl asparges og peberfrugt med lidt olie, krydr med salt og peber og grill eller steg dem på en pande i cirka 5 minutter.
5
Servér laksen med bagte kartofler og grillet grønt samt fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; salt og peber; tørret rosmarin
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt