Græsk salat med oliven og kylling

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber
½ agurk
½ løg
80 g cherrytomater
80 g oliven
1 håndfuld blandet salat

Dressing

1 lime
2 spsk. olie
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret timian
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kylling i mundrette stykker. Opvarm en pande og kom olie på. Svits kyllingestykkerne i 8-10 minutter til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
2
Del agurk på langs og fjern kernerne. Skær agurk i tynde skiver. Skær løg i halve ringe og tomater i halve.
3
Riv skal fra lime og kom det i en skål. Pres også saften i skålen. Kom olie, oregano, timian, salt og peber i og pisk dressingen sammen.
4
Vend salat, agurk, løg, tomater og oliven sammen.
5
Anret salaten med oliven og kylling. Dryp dressingen over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat; cherrytomat; løg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie; oliven
Smagsgivere:Lime; salt og peber; tørret oregano; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt