Gratineret tortillapakke med oksekød

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 5. september 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tortillafyld

½ peberfrugt
2 stk. forårsløg
½ gulerod
1 tsk. olie
150 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber
½ dl vand

Andet

1 fuldkornstortillawrap
25 g revet cheddar, 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær peberfrugt i tern og forårsløg i tynde skiver. Riv gulerod.
3
Varm olien op i en gryde og svits oksekødet et par minutter, til det har skiftet farve.
4
Tilsæt peberfrugt, forårsløg, gulerod og krydr med salt og peber. Lad det stege i et par minutter.
5
Hvis blandingen bliver for tør, kan du tilsætte lidt vand.
6
Fordel fyldet på tortillawrap, rul sammen og læg i et ovnfast fad.
7
Drys med revet cheddar og ovnbag i 15-20 minutter, indtil osten er smeltet og gylden.
8
Anret på en tallerken og servér med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; peberfrugt
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie; revet cheddar, 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt