Grillet halloumi med perlespeltsalat og bagte tomater

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 20. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g cherrytomater
½ tsk. olie
1 drys sukker
35 g perlespelt, rå
1 dl persille
1 håndfuld spinatblade, rå
80 g halloumi, 31+/ 18 % eller derover

Dressing

10 g olie
1 citron
½ tsk. flydende honning
salt og peber
1 rødløg
1 fed hvidløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
2
Læg cherrytomater i et ovnfast fad, dryp lidt olie over dem, og giv dem et nip sukker. Bag dem i cirka 30 minutter.
3
Kog perlespelt efter anvisning på pakken, og si vandet fra.
4
Rør en dressing af olie, citronskal og -saft og honning. Smag til med salt og peber. Hak rødløg og hvidløg, og rør det i dressingen.
5
Hæld dressingen over den lune perlespelt. Hak persille og vend spinat og persille i.
6
Skær halloumi i 1 centimeter tykke skiver. Varm en grillpande op, og steg halloumi 1-2 minutter på hver side.
7
Anret perlespeltsalat med bagte cherrytomater og grillet halloumi.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 4:Perlespelt, rå
Fedt:Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; olie
Smagsgivere:Citron; flydende honning; hvidløg; persille; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt