
Grillet halloumi med perlespeltsalat og bagte tomater
Tag med en tur til varmere himmelstrøg – nærmere bestemt til Cypern, hvor vi finder den umodne faste ost halloumi, der de seneste år er blevet mere og mere populær i de danske køkkener. Osten er lavet af en blanding af gede- og fåremælk og egner sig godt til både grillen og stegepanden, fordi den har et højt smeltepunkt. Her får du halloumien fra grill i en vegetarisk ret med perlespeltsalat og bagte tomater. Let og godt.
Det skal du bruge
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; rødløg; spinatblade, rå |
Håndfuld 4: | Perlespelt, rå |
Fedt: | Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Citron; flydende honning; hvidløg; persille; salt og peber; sukker |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 630 |
Fedt: | 35 g | 35 g |
Kulhydrat: | 45 g | 45 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 28 g | 28 g |