Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

250 g kartofler
400 g gulerødder
1 tsk. olie
salt og peber

Hvidløgssmør

1 spsk. purløg
50 g smør
½ tsk. hvidløgspulver

Kalvelever

280 g kalvelever
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens eller skræl kartofler. Kog dem møre i letsaltet vand.
2
Hak purløg. Rør smørret sammen med hvidløgspulver og purløg og sæt det på køl.
3
Skræl gulerødderne, pensl dem med olie og grill dem på alle sider. Krydr med salt og peber.
4
Dup leverskiverne tørre med køkkenrulle.
5
Pensl dem med olie, krydr med salt og peber og grill 2-5 minutter på begge sider, i forhold til tykkelse.
6
Servér kalveleveren med de grillede gulerødder og varme kartofler. Kom hvidløgssmør ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod
Håndfuld 3:Kalvelever
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; olivenolie; smør
Smagsgivere:Hvidløgspulver; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt