Grillet laks med tomatsalat og dildkartofler

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dildkartofler

100 g kartofler
1 spsk. dild
10 g smør

Tomatsalat

½ rødløg
1 tomat
150 g cherrytomater
30 g salatost, maks. 30+/17 %
½ dl frisk basilikum

Laks

1 spsk. dild
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
140 g fersk laks
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Hak dild. Vend de varme kartofler i smør og dild.
2
Hak rødløg fint. Skær tomat i skiver og cherrytomater i halve.
3
Hak dild og pres hvidløg. Rør en marinade af olie, hvidløg, dild, salt og peber og fordel på laksen.
4
Grill laks i 10-15 minutter.
5
Servér grillet laks med dildkartofler og tomatsalat. Smuldr salatost på toppen og pynt med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Fersk laks; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Dild; frisk basilikum; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt