
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Når den danske sommer byder på lune temperaturer og sol fra en skyfri himmel, er det skønt med aftensmad, der er let og hurtigt at bikse sammen. Denne opskrift er ideel til lune sommeraftener på terrassen eller altanen. Din oksesteak får et drys barbecuekrydderi, og efter en tur på grillen er den klar til servering sammen med en sprød salat og ovnstegte kartofler krydret med frisk rosmarin.
Det skal du bruge
Rosmarinkartofler
Salat
Dressing
Steak
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; mango; rødløg; salat; tomat |
Håndfuld 3: | Oksesteak |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Barbecuekrydderi; dijonsennep; frisk rosmarin; hvidvinseddike; salt og peber; sukker |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 625 |
Fedt: | 30 g | 30 g |
Kulhydrat: | 48 g | 48 g |
Kostfibre: | 9 g | 9 g |
Protein: | 33 g | 33 g |