Grillspyd med oksekød, coleslaw og bagt kartoffel
Grillspyd med oksekød glaseret med barbecuesauce smager af sommer og solskin, uanset hvornår på året, du vælger at sætte dem på menuen. Er vejret til det, kan du vælge at fyre op i kul- eller gasgrillen, eller alternativt kan du stege grillspyddene under ovnens grillfunktion eller på en pande. Servér grillspyddene med dit yndlingstilbehør til grillmad, eller gør som her, og nyd dem med en bagt kartoffel og en hurtig coleslaw på spidskål.
Det skal du bruge
Bagt kartoffel
Grillspyd
Coleslaw
Coleslaw-dressing
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Oksetyksteg |
Håndfuld 4: | Bagekartoffel |
Fedt: | Mayonnaise; smør |
Smagsgivere: | Dijonsennep; salt og peber; sukker; æblecidereddike |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Nydelseselementer: | Barbecuesauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 28 g | 28 g |
Kulhydrat: | 55 g | 55 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 33 g | 33 g |