Grillspyd med oksekød, coleslaw og bagt kartoffel

Grillspyd med oksekød glaseret med barbecuesauce smager af sommer og solskin, uanset hvornår på året, du vælger at sætte dem på menuen. Er vejret til det, kan du vælge at fyre op i kul- eller gasgrillen, eller alternativt kan du stege grillspyddene under ovnens grillfunktion eller på en pande. Servér grillspyddene med dit yndlingstilbehør til grillmad, eller gør som her, og nyd dem med en bagt kartoffel og en hurtig coleslaw på spidskål.

Tid i alt: 70 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 31. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt kartoffel

1 bagekartoffel

Grillspyd

130 g oksetyksteg
½ rødløg
1 spsk. barbecuesauce
salt og peber

Coleslaw

130 g spidskål
1 gulerod

Coleslaw-dressing

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 spsk. mayonnaise
2 tsk. æblecidereddike
½ tsk. dijonsennep
1 nip sukker
salt og peber

Andet

1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog bagekartoffel i letsaltet vand i 10 minutter, hæld vandet fra, og dryp af. Bag i ovnen i 30-40 minutter, til bagekartoffel er mør.
3
Skær oksekød i mundrette stykker. Pil rødløg, og skær det i grove både. Fordel begge dele på spyd, og pensl kødet med barbecuesauce. Krydr med salt og peber.
4
Snit spidskål. Skræl og riv gulerod.
5
Bland fraiche og mayonnaise, og smag til med eddike, sennep, sukker, salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og gulerod.
6
Grill spyddene. Du kan bruge en grill, en grillpande, en almindelig pande eller tilberede spyddene under ovnens grillfunktion.
7
Skær et kryds i bagt kartoffel, og kom smør heri. Servér med grillspyd og coleslaw.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Oksetyksteg
Håndfuld 4:Bagekartoffel
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Dijonsennep; salt og peber; sukker; æblecidereddike
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Nydelseselementer:Barbecuesauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt