Grøn pizza med mozzarella og artiskok

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fuldkornstortillawrap
30 g oliebaseret pesto
50 g spinatblade, rå
1 dl basilikum
100 g artiskokhjerter, i vand
½ peberfrugt
1 forårsløg
100 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Brug tortillawrap som pizzabund, og smør pesto på. Bland spinatblade med halvdelen af basilikum, og hæld kogende vand over. Dryp dem godt af, før du lægger dem på pizzabunden.
3
Del artiskokker i halve, og tryk vandet ud. Skær peberfrugt og forårsløg i skiver. Pluk mozzarella i små stykker.
4
Læg grøntsagerne på pizzaen sammen med mozzarella. Krydr med salt og peber.
5
Bag pizzaen i cirka 20 minutter, til osten er smeltet og gylden.
6
Servér pizzaen med basilikum på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Artiskokhjerter, i vand; forårsløg; peberfrugt; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt