Grøntsagssuppe med parmaskine og ostebrød

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 18. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grøntsagssuppe

1 gulerod
1 porre
1 kartoffel
1 fed hvidløg
20 g olivenolie
1 spsk. timian
2 stk. laurbærblade
½ l grøntsagsbouillon
1 ds. flåede tomater
1 peberfrugt
1 tsk. chiliflager
salt og peber

Tilbehør

2 fuldkornsboller
4 skiver ost, maks. 30+/17 %
4 skiver parmaskinke
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens, skræl og skær grøntsager og kartoffel i mindre stykker.
2
Opvarm olien i en gryde og svits grøntsagerne. Tilsæt knust hvidløg, timian, laurbærblade, bouillon og flåede tomater. Lad grøntsagerne simre ved svag varme i cirka 15 minutter.
3
Skær peberfrugt i små tern og kom dem i suppen. Kog videre i 5 minutter. Fjern laurbærblade og tilsæt chili, hvis suppen skal være stærk. Smag til med salt og peber.
4
Del bollerne og kom to skiver ost i hver. Bag dem i ovnen, indtil osten er smeltet.
5
Steg parmaskinke på en varm pande, indtil den er knasende. Afkøl på et stykke køkkenrulle og hak den herefter groft.
6
Servér suppen med fraiche, parmaskinke og ostebrød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Flået tomat; gulerod; peberfrugt; porre
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %; parmaskinke
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; kartoffel
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Chiliflager; grøntsagsbouillon; hvidløg; laurbærblad; salt og peber; timian
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt