Gulerodssuppe med kylling og flødeost

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 kyllingebryst
2 skiver bacon
10 g smør
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
5 dl vand
1 terning bouillon
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
30 g fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingebryst og bacon i mindre stykker. Opvarm en gryde med smør, og svits kylling og bacon.
2
Hak løg og og hvidløg, og riv gulerod groft. Kom løg, hvidløg og gulerod i gryden med kylling og bacon, og svits det hele sammen.
3
Tilsæt vand og bouillionterning. Lad suppen koge cirka 10-15 minutter, indtil kyllingen er mør.
4
Tilsæt flødeost, og når den er opløst, er suppen klar til servering.
5
Rist fuldkornsbrødet, og servér sammen med suppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg
Håndfuld 3:Bacon; flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Smør
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt