Hakkebøf i bacon med salat og bearnaisedip

Hakkebøf er en klassisk favorit fra det danske traditionskøkken, og det er ikke uden grund. Det er både en nem, velsmagende og mættende spise, som passer til et væld af forskelligt tilbehør. Denne variant af hakkebøf er viklet i bacon, og den får på tallerkenen selskab af en skøn salat med både knasende slikærter, søde bær og cremet avokado. Dertil en let og lækker bearnaisedip på yoghurt til at dyppe kødet i.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 4. september 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bearnaisedip

1 spsk. rødløg
2 spsk. frisk estragon
1 ½ dl yoghurt naturel
½ tsk. dijonsennep
1 nip sukker
salt og peber

Salat

2 håndfulde salat
50 g slikærter
1 avokado
25 g babyspinat
25 g bær

Dressing

1 ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
½ citron
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
salt og peber

Hakkebøf

400 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber
2 skiver bacon
1 tsk. olie
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak rødløg fint. Pluk og snit estragon fint. Bland begge dele med yoghurt, og smag til med sennep, sukker, salt og peber.
2
Snit eller pluk salat, snit slikærter groft, og skær avokado i tern. Bland med babyspinat og bær.
3
Pisk olivenolie, citronsaft, sennep, honning, salt og peber sammen, smag til, og vend dressingen i salaten.
4
Ælt farsen let, og form 1 bøf per person. Hak bøffen med bagsiden af en kniv på begge sider. Krydr med salt og peber, vikl bacon omkring, og sæt den eventuelt fast med en tandstik eller kødnål. Steg i olie og smør, til den har den kernetemperatur, du ønsker. Lad kødet hvile.
5
Anret hakkebøf på en tallerken med salat, og servér med bearnaisedip.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; bær; rødløg; salat; slikært
Håndfuld 3:Bacon; hakket oksekød, 3-7 %
Fedt:Avokado; ekstra jomfruolivenolie; olie; smør
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; frisk estragon; honning; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt