Hakkebøf i bacon med salat og bearnaisedip
Hakkebøf er en klassisk favorit fra det danske traditionskøkken, og det er ikke uden grund. Det er både en nem, velsmagende og mættende spise, som passer til et væld af forskelligt tilbehør. Denne variant af hakkebøf er viklet i bacon, og den får på tallerkenen selskab af en skøn salat med både knasende slikærter, søde bær og cremet avokado. Dertil en let og lækker bearnaisedip på yoghurt til at dyppe kødet i.
Bearnaisedip
Salat
Dressing
Hakkebøf
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; bær; rødløg; salat; slikært |
Håndfuld 3: | Bacon; hakket oksekød, 3-7 % |
Fedt: | Avokado; ekstra jomfruolivenolie; olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; frisk estragon; honning; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |