Hakkebøf med bløde løg, broccolisalat og kartofler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 14. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

100 g kartofler

Hakkebøf med bløde løg

150 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber
1 løg
10 g olivenolie
10 g smør

Broccolisalat

120 g broccoli, rå
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
4 spsk. dild
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
2
Form kødet til en bøf og krydr med salt og peber.
3
Pil løget og skær det i tynde ringe.
4
Varm panden op med olie og smør, og steg bøf og løg.
5
Del broccoli i små buketter og hæld kogende vand over dem, eventuelt fra elkedel. Lad det trække i 3­-4 minutter og si derefter vandet fra.
6
Rør fraiche sammen med hakket dild og smag til med salt og peber.
7
Vend dressing og broccoli sammen.
8
Servér kartoflerne sammen hakkebøf med bløde løg og broccoli.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; løg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olivenolie; smør
Smagsgivere:Dild; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt