Hakkebøf med ovnbagte grøntsager og krydderurtedressing

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagte grøntsager

4 fed hvidløg
1 løg
1 rødløg
1 peberfrugt, rød
100 g kartofler
10 g olie
1 spsk. tørret timian
salt og peber

Krydderurtedressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Hakkebøf

150 g hakket oksekød, 3-7 %
1 tsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Lad hvidløg blive i skallen. Skær løg og rødløg i tynde både. Skær peberfrugt i strimler og kartofler i både. Vend det hele i olie, timian, salt og peber og fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i cirka 30-40 minutter til grøntsagerne har taget farve og er blevet sprøde i kanten.
3
Hak krydderurter og bland med fraiche. Krydr med salt og peber.
4
Form 1 bøf og steg i smør. Krydr med salt og peber.
5
Servér hakkebøffen med de stegte grøntsager og krydderurtedressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tørret timian
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt