Hamburgerryg med blomkål og agurkesalat

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 26. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hamburgerryg

260 g hamburgerryg

Blomkål

1 blomkål, rå
40 g smør
40 g hvedemel
2 dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber
1 nip revet muskatnød

Agurkesalat

1 agurk
60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog hamburgerryg i letsaltet vand i en lille time, til den er mør. Gem kogevandet.
2
Del blomkål i buketter, og kog dem i letsaltet vand i 5 minutter. Gem kogevandet.
3
Smelt smør i en lille gryde, drys mel henover, og pisk i et minut ved mellem varme.
4
Tilsæt mælk, lidt ad gangen, og pisk kraftigt så eventuelle klumper forsvinder.
5
Tilsæt 2 - 3 deciliter kogevand og pisk, til du har en jævn sovs. Justér eventuelt konsistensen med ekstra kogevand.
6
Kog sovsen igennem i et par minutter, og smag til med salt, peber og eventuelt muskatnød. Vend blomkålsbuketterne i.
7
Skær agurk i tern. Rør fraiche og sennep sammen, smag til med salt og peber, og vend agurketern i.
8
Servér hamburgerryg med blomkålsbuketter i sovs, og agurkesalat sammen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blomkål, rå
Håndfuld 3:Hamburgerryg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Revet muskatnød; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt