Hytteost-fladbrød med mozzarella, skinke og pesto
Du har måske set, at hytteost-brød trender på de sociale medier? Årsagen er, at brødet er nemt at lave, det er fyldt med protein og fri for stivelse – og så både smager og mætter det rigtig godt. Denne udgave er peppet op med krydderurter og mandler, så brødet får mere smag og bid. Du kan dog sagtens nøjes med at lave det med tre ingredienser, nemlig æg, hytteost og salt, hvis du foretrækker det. Vi har valgt at fylde brødet med salat, skinke, mozzarella og pesto, men du kan fylde det med lige præcist det, du bedst kan lide. En portion giver hele 49 gram protein.
Det skal du bruge
Hytteost-fladbrød
Fyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; tomat |
Håndfuld 3: | Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %; hytteost 4 %; lufttørret skinke; æg |
Fedt: | Mandler; olie; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; salt; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 600 | 1800 |
Fedt: | 39 g | 117 g |
Kulhydrat: | 11 g | 33 g |
Kostfibre: | 4 g | 12 g |
Protein: | 49 g | 147 g |