Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Denne salat er inspireret af den indonesiske salat Gado Gado, der skulle betyde mix-mix, hvilket hentyder til at en masse ingredienser, smage og konsistensen er blandet sammen. Til en Gado Gado hører tofu, æg og peanutsauce, men for at gøre denne variant skånsom for maven er der udeladt hvidløg i saucen. Retten serveres også normalt med store, puffede rejechips og kan du finde dem, så tilføjer de lækkert knas på toppen af salaten og ser også dekorative ud.
Salat
Peanutbutterdressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; peberfrugt, rød; radise |
Håndfuld 3: | Tofu; æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie; peanutbutter; sesamolie |
Smagsgivere: | Chilisauce; gurkemeje; koriander; salt og peber; sojasauce; spidskommen |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |