Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 6. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karrykål

1 porre
1 gulerod
400 g hvidkål
2 spsk. olie
2 spsk. karrypulver
2 bouillon, terninger
3 dl vand
salt og peber

Andet

80 g fuldkornsris, rå
1 ds. kidneybønner, tilberedte
20 g ristede kokosflager
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Rens porre fri for jord og skræl gulerod. Skær porre og gulerod i skiver. Skær hvidkål i strimler.
3
Varm en gryde op med olie, og svits karry et kort øjeblik. Tilsæt porre, gulerod og hvidkål, og vend rundt. Tilsæt bouillon og vand. Kog karryretten i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre.
4
Dræn bønnerne og tilsæt dem til karryretten. Lad retten varme igennem og smag til med salt og peber.
5
Servér karrykål-retten med ris til og drys kokosflager på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; porre
Håndfuld 3:Kidneybønne, tilberedt
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie; ristede kokosflager
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt