Karryret med kylling, bacon og svampe

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 2. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Karryret

1 løg
2 skiver bacon
100 g svampemix, friske svampe
1 gulerod
1 æble
200 g spidskål
10 g smør
1 spsk. karrypulver
150 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 bouillon, terning
1 dl kogende vand

Andet

30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint. skær bacon og svampe i små stykker. Skræl gulerod. Skrær gulerod og æble - behold skrællen på - i tern. Snit spidskål helt fint.
2
Opvarm smør på en pande og kom karrypulver ved. Svits det i cirka 30 sekunder. Kom så løg, bacon, svampe og gulerod i. Lad det svitse i cirka 5 minutter. Kom kyllingekødet i og lad det tage farve.
3
Opløs bouillonterning i vand og hæld det ved panderetten. Kom så spidskål og æbletern i. Lad retten simre i cirka 5 minutter.
4
Servér karryretten med fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; spidskål; svampemix, friske svampe
Håndfuld 3:Bacon; hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt