Karryret med kylling, bacon og svampe
Let og lækkert på bare 25 minutter – det er præcis det, du får, med denne skønne opskrift på en lækker panderet med masser af smag og mæthed. Kombinationen af karry, kylling, kål, æble, svampe og bacon er helt perfekt, og når først duften fra komfuret breder sig rundt i huset, vil både store og små familiemedlemmer strømme til. Nyd karryretten som nem og sund hverdagsmad.
Det skal du bruge
Karryret
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; løg; spidskål; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Bacon; hakket kyllingekød 3-6 % |
Håndfuld 4: | Æble |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; karrypulver |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 610 |
Fedt: | 28 g | 28 g |
Kulhydrat: | 40 g | 40 g |
Kostfibre: | 13 g | 13 g |
Protein: | 45 g | 45 g |