Kartoffelæggekage med kylling og salat

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 1. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 kyllingebryst
100 g kogte kartofler
2 æg
salt og peber
1 tsk. olie
1 tsk. smør
1 tomat
50 g agurk
½ rødløg
50 g blandet salat
krydderurter efter eget ønske
½ dl fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bring vand i kog og kog kyllingebryst i cirka 12 minutter. Skær kyllingen i tern.
2
Skær kaftofler i tern.
3
Pisk æg sammen med salt og peber og vend kyllinge- og kartoffeltern i. Varm en lille pande op med olie og smør. Hæld æggemassen på, fordel kylling og kartofler jævnt og steg æggekagen til den har sat sig og taget farve på undersiden. Vend den eventuelt med hjælp fra en tallerken.
4
Skær tomat og agurk i tern og rødløg i skiver. Bland salat, tomat, agurk og rødløg sammen.
5
Hak krydderurterne. Rør en dressing af fraiche, krydderurter, salt og peber.
6
Servér æggekagen med salat og dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst; æg
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt