Klassisk burger med estragondressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 21. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tomat
1 drueagurker, syltede
150 g hakket oksekød, 3-7 %
1 tsk. smør
salt og peber
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 tsk. estragon
1 fuldkornsbolle
10 g mayonnaise
1 håndfuld salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tomat i skiver og drueagurk i små tern.
2
Form oksekød til 1 bøf. Steg bøf i smør, til kødet er stegt, som du kan lide det. Krydr med salt og peber.
3
Rør fraiche sammen med estragon, salt og peber til en estragondressing.
4
Rist bolle og del i halve.
5
Smør underbollen med estragondressing og overbollen med mayonnaise. Læg salat på underbollen, så bøf og tomat. Kom drueagurk på. Luk med overbollen. Sæt eventuelt en burgerpind i burgeren for at holde den på plads.
6
Servér burgeren.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Drueagurk, syltet; salat; tomat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Estragon; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt