
Kødsauce med kartoffellåg og ost
Nyd en klassisk kødsauce i ny forklædning. Her følges saucen nemlig ikke af pasta eller kogte kartofler ‘on the side’, men derimod af et sprødt kartoffellåg bagt med ost på toppen. Det giver retten en lækker gratinering, der ikke alene smager fantastisk, men også er nem at lave. Retten fungerer nemlig som en onepot, eller alt-i-én-ret, hvor alle ingredienser tilberedes samtidig. Udover at det er nemt, er fordelen også, at de forskellige råvarer trækker smag fra hinanden.
Det skal du bruge
Kødsauce
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
| Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; ricotta, maks. 30+/17 % |
| Håndfuld 4: | Kartoffel |
| Fedt: | Revet ost, 31+/18 % eller derover; smør |
| Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
| Frit: | Vand |
Næringsindhold
| 1 Portion | Total | |
| Kcal: | 610 | 1220 |
| Fedt: | 28 g | 56 g |
| Kulhydrat: | 46 g | 92 g |
| Kostfibre: | 10 g | 20 g |
| Protein: | 37 g | 74 g |
