Krydrede minihakkebøffer med kartofler, grillet aubergine og salatost
Hakkebøffer er dansk mad, når det er bedst. Her finder du den klassiske livret i en ny sommer-forklædning. Vi byder nemlig på lækre minihakkebøffer med et krydret twist. Når farsen er rørt, og minibøfferne er formet, kan du vælge at trække dem på spyd, inden de kommer en tur på grillen. Servér sprøde kartoffelbåde og grillede aubergineskiver til og giv hele retten et drys salatost inden servering. Det hele kan laves på grillen.
Det skal du bruge
Kartofler og aubergine
Minihakkebøffer
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; salatost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber; tørret oregano; tørret rosmarin |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 485 | 970 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 26 g | 52 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 41 g | 82 g |