Krydret kylling i wrap med dilddressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingegyros

1 kyllingebryst
1 spsk. grill krydderimix
10 g olie

Salat og tortilla

100 g cherrytomater
½ rødløg
¼ agurk
½ hjertesalat
1 fuldkornstortillawrap

Dilddressing

1 spsk. dild
1 fed hvidløg
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kylling i strimler og vend dem i grill krydderimix.
2
Steg kylling i olie i 8-9 minutter på en varm pande til det er gennemstegt.
3
Halver cherrytomater, skær rødløg i tynde skiver, agurk i halve skiver og skyl hjertesalat. Pluk hjertesalatbladene fra hinanden.
4
Hak dild og pres hvidløg og rør det samme med fraiche, salt og peber.
5
Anret wrap med kylling, salat, tomater, rødløg, agurk og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; cherrytomat; hjertesalat; rødløg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie
Smagsgivere:Dild; grill krydderimix; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt