
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
En risret smækfyldt med krydderier, kød og grønt er perfekt mad sidst på ugen, hvor du har mulighed for at få ryddet grundigt ud i køleskabets gemmer. Denne risret lokker med stegt oksekød, gulerodstern, ærter og babyspinat, men du kan bruge lige præcis de kødrester og grøntsager, du har ved hånden. Krydderierne inkluderer her chilisauce, spidskommen og paprika, men du kan fint justere disse efter smag og behag.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 % |
Håndfuld 4: | Ris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |