Kylling i parmaskinke med pasta, gorgonzola, asparges og spinat
Denne her opskrift på pandestegt kylling i parmaskinke med pasta i en cremet gorgonzolasauce er lige så nem og hurtig at bikse sammen, som retten er velsmagende. I den lækre og cremede pasta finder du også grøn asparges og frisk spinat, men benyt endelig de grøntsager, du nu engang har på lager. Nyd kylling med pasta i gorgonzolasauce, når du trænger til noget særligt lækkert, selv om tiden til at gå i køkkenet er knap.
Kylling i parmaskinke
Pasta
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; parmaskinke |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Gorgonzola, 31+/ 18 % eller derover; olie |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |