Kylling i parmaskinke med pasta, gorgonzola, asparges og spinat

Denne her opskrift på pandestegt kylling i parmaskinke med pasta i en cremet gorgonzolasauce er lige så nem og hurtig at bikse sammen, som retten er velsmagende. I den lækre og cremede pasta finder du også grøn asparges og frisk spinat, men benyt endelig de grøntsager, du nu engang har på lager. Nyd kylling med pasta i gorgonzolasauce, når du trænger til noget særligt lækkert, selv om tiden til at gå i køkkenet er knap.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 18. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling i parmaskinke

2 kyllingebryst
2 skiver parmaskinke
1 tsk. olie

Pasta

80 g pasta, tørret
150 g asparges, grøn
100 g spinatblade, rå
1 ¼ dl mælk, maks. 3,5%
75 g gorgonzola, 31+/ 18 % eller derover
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pak kyllingebryst ind i parmaskinke, og brun det i lidt olie på begge sider. Skru ned for varmen, og steg kyllingen i yderligere 6-7 minutter på hver side, til den er mør.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken.
3
Skær ender af asparges, og del i mundrette stykker. Lad asparges koge med pasta de sidste 2 minutter. Hæld vandet fra, og vend spinat i.
4
Varm mælk i en gryde, og smelt gorgonzola heri. Vend i pasta, og smag til med salt og peber. Jævn saucen med maizena eller en melblanding, hvis du synes, saucen er for tynd.
5
Skær evetuelt kylling i skiver, og servér med pasta.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst; parmaskinke
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Gorgonzola, 31+/ 18 % eller derover; olie
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt