Kylling med pastasalat og pestodressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pasta

40 g pasta, tørret

Kyllingesalat

1 kyllingebryst
salt og peber
paprika
1 tsk. olie
1 gulerod
50 g agurk
½ peberfrugt
3 asparges, grønne
60 g babyspinat

Dressing

20 g oliebaseret pesto
½ dl A38, maks. 3,5%
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken, afkøl.
2
Krydr kylling med salt, peber og paprika. Steg det i olie i cirka 12-15 minutter til det er gennemstegt. Skær kødet i tern.
3
Riv gulerod groft. Skær agurk og peberfrugt i tern, og asparges i mindre stykker.
4
Anret babyspinat med gulerod, agurk, peberfrugt, asparges og kylling.
5
Vend pesto og A38 sammen, og smag til med salt og peber.
6
Vend pasta i dressingen, og læg den på kyllingesalaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; asparges, grøn; babyspinat; gulerod; peberfrugt
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Paprika; salt og peber
Mælkeprodukter:A38, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt