Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 fed hvidløg
150 g spidskål
½ peberfrugt, rød
1 spsk. olie
150 g kyllingeinderfilet
½ dl sojasauce
salt og peber
1 ½ dl majs, dybfrost
1 tsk. citronsaft

Topping

10 g mandler
¼ agurk
2 spsk. sur-sød sovs
½ håndfuld koriander
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg fint og skær spidskål og peberfrugt i tynde strimler. Hak mandler og skær agurk i tern.
2
Varm olie op i en pande eller i en wok og svits hvidløg kort. Kom kyllingekødet ved og lad det stege i 3-4 minutter. Kom sojasauce ved og krydr med salt og peber. Lad kyllingekødet simre i et par miutter og kom så majs ved. Lad dem tø op og kom derefter spidskål og peberfrugt i og vend rundt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
3
Anret retten med mandler, agurk og sur-sød sauce. Pynt med koriander.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; peberfrugt, rød; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Majs, dybfrost
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; koriander; salt og peber; sojasauce; sur-sød sovs
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt